Projecten

Van designerhotels met badkamers van verschillend formaat, tot jonge stellen met krappe budgetten, van grootschalige renovatieprojecten voor klanten met ongelooflijk korte deadlines tot film- en fotoshoots, wij staan ​​altijd voor je klaar. Zeven dagen per week. Of je nu op zoek bent naar een extra lang of kort bad, een bepaald soort kraan, een rococo-radiator of een handgemaakte eikenhouten wastafelkast. Neem contact met ons op.

Rina heeft de afgelopen 15 jaar aan allerlei badkamerprojecten meegewerkt. Scroll naar beneden om de ​​projecten te bekijken en ideeën op te doen.

 

Project Management

U deelt uw droom / moodboard / styling-aanpak van Pinterest of (oude stijl) plakboeken en Rina zal haar best doen om je ontwerp binnen budget uit te laten voeren - met diverse opties en inspirerende keuzes.

Installatie

We staan klaar om uw installateur te helpen, ondersteunen en te adviseren, ook als je het zelf doet. We kunnen in veel delen van het land een aantal gerenommeerde bedrijven aanbevelen die eerder met ons hebben gewerkt.

Hotels

We hebben samengewerkt met ontwerpers en interieurarchitecten op verschillende soorten projecten. De baden, kranen, toiletten en wastafels die wij aanbieden zijn geïnstalleerd in enkele van 's werelds meest prestigieuze hotels, zoals het ongeëvenaarde Cliveden House.

Interieurarchitecten

Welk thema je ook wilt invullen of welke ruimte je aan het renoveren bent, wij kunnen je helpen met praktische productoplossingen voor je plannen, rekening houdend met het vloeroppervlak, ramen en schuine plafonds.

Interior Designers

De meeste van onze baden zijn verkrijgbaar in elke RAL-kleur die je maar wilt. We hebben baden geleverd in Farrow and Ball-, Flexa- en Histor-kleuren en sommige van onze baden staan in de layout van bedrijfsbrochures van Little Greene Paint.