Over ons

In 2002 waren we bezig met een badkamerproject voor ons oude, Betuwse dijkhuis. Ondanks dat we door heel Nederland en een groot deel van België waren gereisd konden we het vrijstaande bad dat wij in gedachten hadden niet vinden. Uiteindelijk kochten we het voor ons perfecte 'bad op pootjes' in Engeland. We vroegen ons af hoe vaak mensen een vergelijkbare zoektocht achter de rug hadden.

Daarom hebben we in 2004 besloten ons te specialiseren in landelijke, vrijstaande baden, kranen en toiletten. We wilden onze klanten ook een andere, ongedwongen koopervaring bieden. We hadden genoeg tijd doorgebracht in grote, helverlichte showrooms met legers van verkopers die voornamelijk hun eigen verkoopdoelen nastreefden. We besloten zelf een ​​veel persoonlijkere aanpak te bieden - een projectaanpak als je wilt.

Rina (de eigenaar en MD) helpt iedereen van tv-persoonlijkheden en eigenaars van luxe hotels, tot bekende modeontwerpers en acteurs, decorstylisten en B & B's, tot jonge en oudere koppels op dezelfde enthousiaste wijze om hun ideale badkamer te realiseren. Zo zijn er baden geleverd aan diverse landhuizen en kastelen, filmsets, B&Bs en hotels, diverse Amsterdamse grachtenpanden en zelfs aan een trotse bezitter van een oude haringtrawler. Maar eigenlijk gaat het er simpelweg om mensen te helpen hun gewone badkamer te veranderen in een heel speciale kamer met bad.

Ze verzekerd zich ervan alle onderdelen te noteren die benodigd zijn voor een bepaalde installatie van een bad of wastafel. En als er onverhoopt toch onderdelen ontbreken, of een installateur niet bekend is met de installatie, of iets dergelijks, dan staat Rina klaar om te helpen met visuale instructies en indien het echt niet anders kan, zonodig naar de locatie te rijden om het probleem aldaar op te lossen.