Ambacht

We zullen u geen bad, wastafel of kraan aanbieden als we die niet graag zelf zouden gebruiken. Vóór het ontwerp kijken we naar de kwaliteit van de productie en de gebruikte materialen. Alles hoort te beginnen met een solide basis.

Gietijzer
Onze gietijzeren baden worden gemaakt met behulp van ambachtelijke principes en processen die zich al lang hebben bewezen als de beste manieren om duurzame, sterke baden te creëren die er na tien jaar zo uitzien alsof deze net uit de gieterij komen. Een glad, smetvrij oppervlak is nodig om het glazuur optimaal aan te kunnen brengen en we keuren alles af wat maar een enigszins afwijkt van deze norm.

Stone Cast
Onze met composiet gegoten baden bieden een meerlagige constructie van speciale harsen en steenpoeders. Het oppervlak is een hoogglans, helder wit email. Dit is veel sterker dan acryl en zal niet zo gemakkelijk beschadigen. Composiet baden bieden je een ongeëvenaarde stevigheid, maar zijn lichter in gewicht en eenvoudiger te verplaatsen dan een gietijzeren bad.

Keramiek
Laag na laag na laag briljanten beglazing zorgt ervoor dat onze keramiek zijdeachtig aanvoelt en toch zodanig robuust is om jarenlang gebruik te weerstaan.

Met de hand gemaakte kasten en toiletbrillen
Wij doen geen spaanplaat of MDF; we bieden alleen solide duurzame eiken en hardhouten producten die zijn gevormd, getest, gekeurd en gelakt of geverfd in Engeland. En afgezien van het comfort, is een dikke houten, handgemaakte toiletzitting oneindig duurzamer dan al het andere materiaal. Gemaakt door timmerlieden en verkrijgbaar in diverse afwerkingen om te combineren met elk interieur.